Blog

Domov / Blog / ZMAGOVALNE PREOBRAZBE FIT AKADEMIJE 2

ZMAGOVALNE PREOBRAZBE FIT AKADEMIJE 2

ZMAGOVALNE PREOBRAZBE FIT AKADEMIJE 2

Boljše počutje v svojem telesu, odlični in hitro pripravljeni obroki, efektivni in kratki treningi, več tisoč deklet in visoka motivacija – o ja, govorim o fit akademiji!!

Z največjim veseljem ti sporočam, da nas do odprtja prijav na fit akademijo 3 loči le še dober teden – prijave se odprejo v ponedeljek, 4.1., ob 19:00 uri! 

Da bova lažje počakali na odprtje prijav, pa s teboj danes delim zmagovalne preobrazbe Fit Akademije 2, ki je potekala maja/junija. Dekleta, mamice, žene … so s preprosto odločitvijo, da se pridružijo FA2 svoje življenje obrnile na glavo. Seveda v pozitivno smer!

Preden bereš dalje pa naj te opomnim, da so naslednje preobrazbe nastale v le 4-ih tednih in to brez težke diete, pri kateri je na sporedu le piščanec in riž in prenapornih treningov.

3. MESTO: v slabem mesecu lažja za kar 4,6 kg in izgubljenih 26 cm po telesu! Za nagrado je prejela osebni trening z menoj!

2. MESTO: dekle na sliki je izgubilo neverjetnih 7 kg in kar 32,5 v centrimetih! Njena je tudi denarna nagrada v vrednosti 50 eur.

1.MESTO: na prvem mestu pa mamica, ki je v 4-ih tednih izgubila 35 cm v obsegih in 4 kg! Noro kajne? Nagrada pa 100 eur!

 

 

 

Vse preobrazbe so res neverjetne in izbira tistih treh zmagovalnih je bila izjemno težka … v naslednjih dneh s teboj delim še eno hudo novičko, zato glej, da ostaneš z manoooo! 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijavi se!

Prijavi se in bodi eden prvih,
s katerim bom delila novo vadbo,
recepte in še več!