Blog

Domov / Blog / ZMAGOVALNE PREOBRAZBE FIT AKADEMIJE 1

ZMAGOVALNE PREOBRAZBE FIT AKADEMIJE 1

ZMAGOVALNE PREOBRAZBE FIT AKADEMIJE 1

Tudi tokrat moram s tabo deliti čudovite zmagovalne preobrazbe deklet, ki so bile udeležene v prvi letošnji Fit Akademiji. Najlepša hvala vsem, ki ste sodelovale in poslale svoj napredek; izbira in končna odločitev je vedno težja … Bravo vsem!! 🙂

Poleg boljšega počutja v svojem telesu, veliko večje samozavesti, ogromno novega pridobljenega znanja, so vsi sodelujoči v akademiji ‘bogatejši’ za več kot 100 izjemno okusnih in hitro pripravljenih receptov, za ogromno novih idej za treninge in še mnogo več.

ps: tvoja nova priložnost in hkrati zadnja v tem letu, da se pridružiš projektu, ki bo spremeni tvoje življenje, prihaja zelo kmalu … Prijave na Fit Akademijo 2 se odprejo v torek, 5.5., ob 19:00 !! Več informacij najdeš TUKAJ! 🙂

Dovolj govorjenja, poglejmo zmagovalne preobrazbe:

3. MESTO: kljub temu, da je izgledala super že na začetku, se je odločila, da bo naredila še nekaj več. Dokazala je, da vedno obstaja možnost za izboljšavo. Bravo! Za nagrado prejme osebni trening z mano.

2. MESTO: v štirih tednih iz 81,1 kg na 75,3 in izgubljenih kar 24,5 cm v obsegih! Noro! Verjamem, da je nagrada povsem drugotnega pomena, a še vseeno … osvojila je denarno nagrado v vrednosti 50 eur.

1. MESTO: še ena neverjetna preobrazba – po enem mesecu je lažja za kar 6,6 kg; v obsegih pa je izgubila 34 cm! Wau! Osvojila je denarno nagrado v vrednosti 100 eur.

POMEMBNO! FIT AKADEMIJA 2 je primerna tako za tiste, ki ste bile udeležene v Fit akademiji 1, saj bodo vsebine popolnoma nove; kot tudi za tiste, ki me mogoče še ne poznate, saj se Fit Akademija 2 ne navezuje na pretekle projekte. 

Komaj čakamo, kajne?? 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijavi se!

Prijavi se na naše novice in bodi
prva obveščena o vseh novostih
in aktualnih programih!