Blog

Domov / Blog / TESTENINE Z RAKCI IN ŠPINAČO

TESTENINE Z RAKCI IN ŠPINAČO

TESTENINE Z RAKCI IN ŠPINAČO

Mnjamaaa! Okusne testenine z rakci in mlado špinačo v paradižnikovi omaki … Zelo hitro pripravljen, okusen in tudi uravnotežen obrok, ki se lahko brez skrbi znajde na tvojem meniju.

Ker trenutno malo bolj pazim pri vnosu OH, sem bila v zadnjem času v iskanju ‘pravih’ testenin: takšnih, ki bi imele malo nižji delež OH ter bi bile še vseeno zelo okusne. In tako sem naletela na ajdove beljakovinske testenine Moleum, nad katerimi sem popolnoma navdušena. Poleg tega, da vsebujejo kar 30% manj ogljikovih hidratov, imajo tudi 30% beljakovin ter vsebujejo BCAA aminokisline!😍

Jaz jih kupujem v najbolj luštni trgovini v Kamniku – Zlata Ptička. Lahko jih pa naročiš tudi preko spleta. Klikni tukaj in ne pozabi na kodo PATRICIA10, s katero imaš tudi 10% popusta na celotno naročilo! 🙂

Pa se kar lotimo recepta! 🙂

Sestavine:

Priprava:

Testenine kuhamo približno 10 minut.

Na dveh žlicah olivnega olja prepražimo narezano čebulo (malo jo posolimo). Dodamo rakce in jih popečemo na obeh straneh. Nato prilijemo približno 3 dl pelatov ter poljubno začinimo (sol, poper, origano). Kuhamo nekaj minut.

Kuhane testenine odcedimo in jih primešamo pripravljeni paradižnikovi omaki. Nazadnje dodamo še pest mlade špinače, premešamo in postrežemo.

 

Dober tek! 🙂

Comments are closed.

Prijavi se!

Prijavi se na naše novice in bodi
prva obveščena o vseh novostih
in aktualnih programih!