Športno poletje s Patricio

patricia-banner2

Hej, Patricia tukaj! :)

 • Tudi tebi zaradi lepega toplega vremena bolj diši trening v naravi kot v fitnesu?
 • Bi rada na dopustu ohranila oz. celo izboljšala svojo postavo?
 • Hočeš športno obarvano poletje, polno energije in dobrega počutja?
 • Te zanima kako poleti za svojo postavo in počutje skrbim jaz?


  • Če je odgovor na katero izmed zgornjih vprašanj DA, potem imam zate odlično novico. Za vse to in še veliko več bom poskrbela jaz! :) Vse kar moraš storiti je, da izpolneš spodnjo prijavnico in se prijaviš na najbolj nor projekt tega poletja:

  Športno poletje s Patricio!

  4 – tedenski izziv, primeren tako za začetnike, kot tudi tiste že malo bolj izkušene. Poskusila ti bom čim bolj približati in te seveda navdušiti za zdrav način življenja! :) Naučila se boš, kako si sestaviti trening, katera živila in na kakšen način vključevati v svoj vsakdan, na katere stvari moraš biti med treningom še posebej pozorna … in še mnogo več!
  Ker bo receptov in super treningov zelo veliko, sem prepričana, da boste tudi tisti bolj izkušeni, izvedli kaj novega! :)

  Kako bo vse skupaj izgledalo?
  Sprejeta boš v poseben zaprt instagram profil sportno_poletje_s_patricio.

  Vsak dan bo za naslednji dan objavljen:
  - video treninga in
  - dnevni jedilnik s slikami obrokov in z opisano pripravo posameznega obroka.

  To pa še ni vse...

  Poleg tega pa boš deležna tudi najbolj koristnih in uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali pri doseganju ciljev (video vsebine - Top 5 nasvetov za oblikovanje zadnjice, Kaj jesti pred in po treningu, Kje dobiti motivacijo …) in zanimivih trenutkov iz mojega življenja v času julijskega izziva (poklepetale bomo tudi v LIVE posnetkih!) ☺ Na voljo ti bom za vsa vprašanja in nasvete, do konca septembra pa boš lahko izkoristila posebne popuste in ugodnosti tako pri storitvah ekipe Tvoj Projekt (20 % popusta na spletno trenerstvo, osebno trenerstvo in e-knjige) kot tudi pri naročilu na www.polleosport.si. In še nekaj! Lahko boš sodelovala tudi v najbolj hudi nagradni igri - morda bo prav tvoj celoten OUTFIT iz nove ZOE KOLEKCIJE!

  Primeri treningov in jedilnikov bodo na Instagram profilu ostali do konca septembra, tako da boš vsem mojim nasvetom lahko sledila tudi po končanem julijskem izzivu. Prav tako boš lahko izziv, v kolikor ne moreš julija, opravila avgusta ali septembra! ☺

  CENA 29,99 eur

  Mesto je zagotovo tvoje šele, ko je znesek za plačilo poravnan. Po oddani prijavi boš na mail prejela podatke za nakazilo - ko je znesek poravnan, pošlji follow request na profil sportno_poletje_s_patricio in tvoja preobrazba se začne! :)

  Obrazec za naročilo