Splošni pogoji poslovanja

Domov / Splošni pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošno
V nadaljevanju opisani splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo blaga in storitev, objavljenih na spletni strani www.patricia-pangersic.si. Z uporabo spletnega mesta www.patricia-pangersic.si, se vsak uporabnik strinja, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja. Z oddajo naročila uporabnik v celoti sprejema te splošne pogoje poslovanja.

Naročanje blaga in storitev
Dobavitelj (prodajalec oz. ponudnik) je Osebno trenerstvo, Patricia Pangeršič , s.p. Kupec blaga oz. uporabnik je obiskovalec spletne trgovine, ki izbere vsaj en izdelek, ga da v košarico in plača preko storitve PayPal, Stripe ali po predračunu.

Preko spletne trgovine www.patricia-pangersic.si je kupcu omogočen nakup vseh izdelkov, ki se nahajajo na spletni strani prodajalca in so na zalogi.

Naročanje blaga je možno 24 ur na dan, 7 dni v tednu preko elektronskega obrazca.

Postopek nakupa
Po oddaji naročila, kupec po elektronski pošti prejme obvestilo, da je bilo naročilo sprejeto.

Naročilo gre po sprejetju v obdelavo – ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov, in naročilo potrdi oz. z obrazložitvijo zavrne. Preko elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o pomembnih podatkih v zvezi z dobavo naročenega blaga. Če je dobavna doba slučajno daljša od desetih delovnih dni in kupec ne želi čakati, lahko kupec ponudniku preko elektronske pošte sporoči, da od nakupa odstopa. Ponudnik bo v tem primeru kupcu povrnil morebitna že vplačana sredstva.

V primeru naročila po pošti, je sam postopek nakupa opisan v točki 9 (dostava).

Ko kupec prejme naročeni izdelek, je poslovanje med kupcem in prodajalcem do nadaljnjih naročil, zaključeno.

Cene, akcijske ponudbe, brezplačna darila
Vse cene, navedene na spletni strani, so izražene v evrih. Prodajalec lahko cene izdelkov na spletni strani prosto spreminja. Prodajalec se prav tako prosto odloči, kdaj in koliko časa, bodo določeni izdelki v akciji.

Prodajalec ob nakupu po svoji želji prosto prilaga tudi brezplačna darila.

Načini plačila
Naročeno blago in storitve lahko kupec plača na več načinov, odvisno od izdelka.

Možnost načina plačila je vidna pri opisu izdelka.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov, ki so bili kupljeni na spletni strani www.patricia-pangersic.si, ni možno.

Fit Akademija 3

Fit akademija je komplet elektronskih knjig v .pdf formatu. S prijavo na fit akademijo udeleženec soglaša, da se udeležuje na lastno odgovornost. Kopiranje in širjenje dokumentov ter informacij, pridobljenih med fit akademijo, je prepovedano. Brezplačno darilo ob nakupu kompleta e-knjig Fit akademija 3 so video vsebine treningov. Kupec gradivo v primeru, da nakup in plačilo opravi do 22.1., vsebine FA3 prejme najkasneje do dne 25.1.2020. Vračilo denarja za izdelke, ki so že bili prejeti ni možno.

Odgovornost
Za zaplete in težave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi blaga/storitev, podjetja Osebno trenerstvo, Patricia Pangeršič , s.p., ne odgovarjamo. Kupec izdelke uporablja na lastno odgovornost.

Komunikacija poteka preko spletne strani www.patricia-pangersic.si, elektronske pošte (info@patricia-pangersic.si) in socialnih omrežij, ki so povezana s spletno stranjo (Facebook stran: Patricia Pangersic, Instagram: patricia_pangersic).

Varovanje podatkov
Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, ki jih prodajalec od kupca pridobi ob naročilu, bodo uporabljeni zgolj za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov ter ostale potrebne komunikacije med kupcem in prodajalcem (Osebno trenerstvo, Patricia Pangeršič , s.p.).

Prodajalec lahko kupcu pošilja svoj informativni material ter reklamna sporočila. V kolikor, bo kupec izrazili željo, da informativnih materialov in reklamnih sporočil ne želi prejemati, bo prodajalec to brezpogojno upošteval.

Dostava
Pogoji dostave

V kolikor so izdelki za dobavo na voljo takoj, bo kupec naročeni izdelek na dom prejel v roku sedmih delovnih dni od datuma plačila.

Če blago ni na voljo, bo prodajalec preko elektronske pošte kupca obvestil o možnosti dostave. Kupec lahko nato sprejme nov datum dostave ali preko elektronske pošte naročilo prekliče. Če se kupec odloči za preklic naročila, bo prodajalec vrnil denar najkasneje v 30 dneh od trenutka, ko je prišlo do zamude.

Ostali pogoji dostave

Proizvodi so pakirani tako, da se v običajni manipulaciji v prometu ne morejo poškodovati.

Vprašanja in predlogi

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam jih pošljite na e-mail naslov: info@patricia-pangersic.si

 

Prijavi se!

Prijavi se in bodi eden prvih,
s katerim bom delila novo vadbo,
recepte in še več!