Pogoji poslovanja

1. Splošno

V nadaljevanju opisani splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo blaga in storitev, objavljenih na spletni strani www.patricia-pangersic.si. Z uporabo spletnega mesta www.patricia-pangersic.si, se vsak uporabnik strinja, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja. Z oddajo naročila uporabnik v celoti sprejema te splošne pogoje poslovanja.

2. Naročanje blaga in storitev

Dobavitelj (prodajalec oz. ponudnik) je DAVORIN ŠELIH s.p., ŠPORTNE STORITVE IN PRODAJA. Kupec blaga oz. uporabnik je obiskovalec spletne trgovine, ki izbere vsaj en izdelek, ga da v košarico in plača preko storitve PayPal, po povzetju ali po predračunu.
Preko spletne trgovine www.patricia-pangersic.si je kupcu omogočen nakup vseh izdelkov, ki se nahajajo na spletni strani prodajalca.
Naročanje blaga je možno 24 ur na dan, 7 dni v tednu preko elektronskega obrazca.

3. Postopek nakupa

Po oddaji naročila, kupec po elektronski pošti prejme obvestilo, da je bilo naročilo sprejeto.

Naročilo gre po sprejetju v obdelavo – ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov, in naročilo potrdi oz. z obrazložitvijo zavrne. Preko elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o pomembnih podatkih v zvezi z dobavo naročenega blaga. Če je dobavna doba slučajno daljša od 5 delovnih dni in kupec ne želi čakati, lahko kupec ponudniku preko elektronske pošte sporoči, da od nakupa odstopa. Ponudnik bo v tem primeru kupcu povrnil morebitna že vplačana sredstva.

V primeru naročila in plačila izdelka oz. storitve preko sistema PayPal, bo kupec v roku 48 ur, preko elektronske pošte prejel naročeni izdelek.
V primeru naročila po pošti, pa je sam postopek opisan v točki 9 (dostava).

Ko kupec prejme naročeni izdelek, je poslovanje med kupcem in prodajalcem do nadaljnjih naročil, zaključeno.

4. Cene, akcijske ponudbe, brezplačna darila

Vse cene, navedene na spletni strani, so izražene v evrih. Prodajalec lahko cene izdelkov na spletni strani prosto spreminja. Prodajalec se prav tako prosto odloči, kdaj in koliko časa, bodo določeni izdelki v akciji.
Prodajalec ob nakupu po svoji želji prosto prilaga tudi brezplačna darila.

5. Načini plačila

Naročeno blago in storitve lahko kupec plača na dva načina:
Plačilo preko storitve PayPal s kreditno kartico.
Plačilo po povzetju – Pošta Slovenije.

6. Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov, ki so bili kupljeni na spletni strani www.patricia-pangersic.si, ni možno.

7. Odgovornost

Za zaplete in težave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi blaga/storitev, podjetja DAVORIN ŠELIH s.p., ŠPORTNE STORITVE IN PRODAJA, ne odgovarjamo. Kupec izdelke uporablja na lastno odgovornost.
Komunikacija poteka preko spletne strani www.patricia-pangersic.si, elektronske pošte (info@patricia-pangersic.si) in socialnih omrežij, ki so povezana s spletno stranjo (Facebook stran: Patricia Pangersic, Instagram: patricia_pangersic).

8. Varovanje podatkov

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, ki jih prodajalec od kupca pridobi ob naročilu, bodo uporabljeni zgolj za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov ter ostale potrebne komunikacije med kupcem in prodajalcem (DAVORIN ŠELIH s.p., ŠPORTNE STORITVE IN PRODAJA).
Prodajalec lahko kupcu pošilja svoj informativni material ter reklamna sporočila. V kolikor, bo kupec izrazili željo, da informativnih materialov in reklamnih sporočil ne želi prejemati, bo prodajalec to brezpogojno upošteval.

9. Dostava v primeru plačila po povzetju

Pogoji dostave
V kolikor so izdelki za dobavo na voljo takoj, bo kupec naročeni izdelek na dom prejel v roku 2-5 delovnih dni od datuma naročila.
Če blago ni na voljo, bo prodajalec preko elektronske pošte kupca obvestil o možnosti dostave. Kupec lahko nato sprejme nov datum dostave ali preko elektronske pošte naročilo prekliče. Če se kupec odloči za preklic naročila, bo prodajalec vrnil denar najkasneje v 30 dneh od trenutka, ko je prišlo do zamude.

Ostali pogoji dostave
Proizvodi so pakirani tako, da se v običajni manipulaciji v prometu ne morejo poškodovati.

Vprašanja in predlogi
Če imate kakršnakoli vprašanja, nam jih pošljie na e-mail naslov: info@patricia-pangersic.si

Meni