Preobrazbe

Domov / Preobrazbe

Ingrid

”Zaključek fit akademije s Patricio 2 je končan: – 4kg in – 35 cm v obsegih. No ne ravno končan, saj bom nadaljevala pot naprej. Ti moram povedati da se je moje telo in moje mišljenje glede hrane veliko spremenilo v pozitivno misljenje. Saj si lahko preprosto v naprej pripraviš stvari, ker so jedilniki top, saj komaj cakaš da bo nov dan. Pa super stvar je to, da k poješ je občutek lahkotnosti, da nisi tako napihnjen. Vadbe so zakon in sem skos telovadila. Sem zelo zadovoljna z svojimi rezultati. Sem pa res vesela z rezultati saj se hitro poznajo, če upoštevaš vsa navodila in se jih preprosto držiš. Skupaj pa enostavno zmoremo. Pogrešala bom tebe in vse tvoje pozitivne objave. Res ti hvala Patricia za vse in ostani še naprej tak sonček k si.”

”Fit Akademija mi je dobesedno spremenila življenje. Zaradi programa sem se spravila v red, začela bolje in bolj redno jesti, se gibati, posledično sem izgubila 7 kilogramov in postala bolj samozavestna. Več sem hodila ven, nisem se več skrivala doma in zaradi tega tudi spoznala svojega fanta. Lahko bi celo rekla, da mi je Fit Akademija prinesla novega fanta 🙂 Hvala ti!”

Klara

”Uau, uau, uau! Iskreno.. Puščaš me brez besed.. Na tehtnici -7 kg, v meritvah pa kar -32,5 cm! Ko pa primerjam slike pred začetkom in zdaj po koncu 4 tednov, pa skoraj težko verjamem, da sem na obojnih slikah jaz.

Res komaj verjamem! Res je vredno! Predvsem zaradi počutja, ki je res na vrhuncu in motivacije, ki je zdaj, ko vidiš meritve in slike, še 16443x večja! Hvala, hvala in še enkrat hvala! ❤”

”Po 7-ih mesecih imam kar 14 kilogramov manj. Vse sem dosegla doma, s tvojo pomočjo 🙂 S sestro se šaliva, da ti bom poslala račun za nova oblačila, saj mi stara niso več prav hehe.”

Špela

”Patricia živijo, hvala hvala hvala… Po šestih letih in po treh porodih imam končno spet težo, kot pred prvo nosečnostjo! Počutje top, in jaz sigurno nadaljujem s treningi. V teh 4-ih tednih sem izgubila 4,6 kg! Hvala za pomoč in srčnost!”

Andreja

”Noro!!!!!!! Hvala ti! Ok, zgubila sem le 2,5 kg, kar je res dokaz, da kilogrami niso vse. Po fotkah se res dobro vidi napredek! Hvala ti tisockrat za tale program. Jaz z danasnjim dnem sigurno ne bom nehala s tem nacinom zivljenja, vendar sem samo se bolj motivirana! Pri meni sedaj ne gre vec samo za hujsanje, ne znam ti povedat kok bolse se pocutim generalno. Hrana je odlicna, trening po sluzbi (ko je opravljen) je pa ko neksen reset za možgane.”

Anja B.

”Hej Patricia, vse besede so odvec kako zelo sem vesela, da sem bila zopet del tvoje akademije in resnicno ti hvalezna, da si nam zopet ponudila toliko novih stvari od najboljsih obrokov v jedilniku do najbolj kul ubijalskih vaj.

Ta mesec sem s tvojo pomocjo naredila res velik korak naprej, za katerega sem ponavadi vedno obupala. Med karanteno se je nabralo obilico nepotrebnih kilogramov in prestopilo vse meje dobrega pocutja. Sedaj pa se po dolgem casu zopet pocutim super v svoji kozi.

Iz 74 kg sem prisla na 68 kg in sedaj vem da si zelim to samo se nadaljevati. Že po prvem tednu sem si rekla waw ko sem se slikala, v drugem tednu pa sem zacela dobivati komplimete drugih oseb in takrat se mi zdi, da sem res dobila krila :)”

Anja Z.

”Prvo ti moram povedati to, da nikoli nisem bila preveč zagnani športni tip. Imela sem obdobja ko sem en teden trenirala potem 1 mesec nič in se mi je tako ponavljajo ker nisem imela motivacije in so bili izgovori močnejši nad željo. Zato sem se odločila da probam s FA2 in si rekla izgubit nimaš nič lahko pa postanem le boljša verzija sebe. In res! Doma sem povedala, da bom spremenila način prehranjevanja in vpeljala šport v svoje življenje. Vsi so bili skeptični se malo posmehovali, češ da bom zdržala max 1 teden in to še mi je bila dodatna motivacija, da dokažem ne samo sebi da zmorem ampak tudi drugim. In se je začelo s prvim dnem, prvo okušanje hrane in prvi trening. In bila sem pozitivno presenečena, tako glede hrane in tako glede treninga. Glede določene hrane sem bila res skeptična, ampak kot si sama rekla dokler ne poskusiš ne veš. In vsi recepti so res TOP!! Treningi so pa prav tako top, pekoči in mokri, a občutek na koncu ko trening opraviš in se pogledaš v ogledalo in v ogledalu vidiš rdeč obraz, kapljico na kapljici, mokre lase, prepotena oblačila in si zadihan in se zaveš da si naredil nekaj super za svoje telo enostavno pozabiš na pekočo bolečino in se enostavno nasmeješ ter si presrečen in poln energije, ki pa kar kipi od tebe še potem čez cel dan. In je bila to moja najboljša odločitev kar sem naredila za svoje telo in zdravje. In hvala ti da si mi odprla nova vrata in pokazala novo zdravo pot ki je pravi užitek!!”

Anja K.

”S programom bom nadaljevala, saj sem popolnoma spremenila svoj življenjski slog. Konec nezdrave prehrane, konec ˝nažiranja˝ itd. Hvala.”

Barbara

”Najprej se ti moram zahvalit za super program. Sem zelo skeptična in težko nekomu verjamem, da nekaj njihovega deluje. Sploh kakšnim suhicam, ki “pametujejo” kako same vzdržujejo svoje telo, kako vedo, da je težko shujšat, a same nikoli v življenju niso imele težav s tem. Ti pa si me prepričala s svojo pozitivnostjo, karakterjem, itd. Dostop do FA2 mi je plačal partner, ki se je odločil, da bo z mano telovadil in se držal jedilnika. On je izgubil 6 kg, jaz pa 5,6 kg.

Resnično sem ti hvaležna za ta program, ki je super narejen, ni mu težko slediti, v jedilniku skoraj ni stvari, ki jo ne jeva. Poleg tega pa je narejen tako, da ne zapraviš premoženja za artikle. Glede telovadbe,.. hja je kar na hard, sploh za nekoga s preveč KG, ampak se da. Res ni izgovora, da treninga ne bi opravil. ”

Barbara Z.

”Želim se ti zahvalit, da sem lahko bila del te zgodbe. Naučila sem se veliko, od samih treningov (kako pravilno delat, dihat itd), do prehrane (da so tut jedi, ki sem jih ze prej jedla, lahko dobre tudi na zdrav nacin), dobila sem motivacijo katero sem ponavadi zgubila po enem tednu, ker me je vse bolelo, ampak sedaj sem kljub temu naredla trening in se pocutila fantasticno. Res sem potrebovala eno brco v rit in nekoga, ki lahko na daljavo tako zmotivira ljudi, da ne obupa. Hvala ti!!!! In moja pot se z danasnjim dnem ne zakljucuje.. slike pokazejo da lahko tut v enmo mescu vidis napredek, sploh pri meni, ki nisem hujsala ampak samo izgubljala mascobo in res nisem vrjela da se vseen lahko pozna napredek. Sedaj sm se drzala treningov, brez da bi se dodajala tek itd ampak sedaj pa zacenjam naprej.. vkljucujem tek in hribe ter vrjetno od zacetka fit akademijo. Hvala za vse!! In upam da se bo se kaksna punca ali fant odlocila za to fit akademijo, ker tega znanja, ki ga pridobis v enem mesecu, noben ne bi smel preskocit.”

Estera

”Zelo sem ti hvaležna za tole akademijo. Končno imam razjasnjene pojme o zdravem in efektivnem hujšanju. V mesecu akademije sem uspela izgubiti 5,8 kg kar je zame velik napredek. Hvala še enkrat iz srca za vse kar si nam dala in nas naučila.”

Indira K.

”Evo v priponkah ti posiljam slikice before-after… nerealno… dokler nism zdej zdruzla slik pa vidla razliko na alikah, nism vrjela da sm tok shujsala….js sm cist navdusena… in grem po tej poti naprej…. vsak mesec znova in znova…. zacela sem s svojimi 105kg, danes jih imam 96.2 …

Js sm ful hvalezna, da sm nekje zasledila tvojo FA2, da sm se prjavla in ustrajala do konca …. hvalezna sm za vso tvojo podporo, motivacijo … cel tvoj jedilnik je fenomenaln (prej nism jedla zelenjave kr je bla bljaaaak, zdej k jo pa prav skombiniram je pa toooop).”

”Kaj bi priporočala vsaki punci? Fit Akademijo! Čisto vsaki kolegici lahko pogleedam v oči in ji iskreno povem, da je to za njo. Pa naj si bo v formi ali ne. Enostavno, s tvojim programom bo napredovala.”

Ines

”V šestih mesecih po porodu se moja teža do fit akademije ni kaj dosti premaknila. Do zdaj v življenju še nisem imela nikoli težav s težo. Sem pa v času nosečnosti pridelala vsega skupaj 27 kg in zdaj vidim, da je kar zalogaj priti na “stare tire”. In res ne morem verjeti, da se v enem samem mesecu, da toliko narediti. Iz 82,6 kg sem v štirih tednih prišla na 76,3 kg.”

Jana

”Pomagala si mi spremeniti ne samo telo ampak tudi zivljenski stil. Preprosto povedano si cudovita in res hvala in se enkrat hvala ti ze vse to, si res najboljsa. V obsegih sem v tem mesecu izgubila 36 cm.”

Kaja

”Tisto kar je vredno največ je to, da sem spremenila način prehranjevanja in življenja. Sploh ne pomislim, da nebi potelovadila. Tvoj program me je naučil, da se držim začrtane poti in delam stvari zase. In hvala za to!”

Katarina

”V veselje mi je bilo opraviti vse treninge v obdobju stirih tednov. Tudi jedilnik je dobro sestavljen in vsebuje okusne jedi. Tekom akademije sem prešla iz 68 na 63,7 kg.”

Katka

”Pošiljam ti mojo spremembo, katera je vidna po 4-ih tednih. Iz začetne teže 93,3 kg sem prišla do 86,7 kg. Moram priznati da je to popotovanje s FA nekaj najboljsega kar se mi je zgodilo v zivljenju.

Hvala ti za vse, spremenila si mi pogled na marsikaj. Hvalezna ti bom do konca zivljenja in mislim da igras eno veliko vlogo v mojem zivljenju.”

Lara

”Kot prvo moram povedat, da sem navdušena ker sem našla program, ki mi ustreza. Poskusila sem že različne izzive in tvoj mi je vrhunski. Ker sem zbirčna pri hrani mi večina jedi ne ustreza, pri tebi pa sem najdla veliko jedi zase. Všeč mi je tudi, da so malice in nasploh vse jedi zelo enostavne za pripravo in je vse skupaj še lažje. Na začetku sem imela 80 kg, zdaj imam 75,1 kg. Izgubila sem 5 kg.”

”Patricia zdravo, sedaj sem na -31.5kg od februarja letos, v cm pa v trebuhu 30 cm manj, v bokih 29 cm manj, obseg prsi 16 cm manj, roka 8 cm manj, noga 10 cm manj. Imam pa trenutno 71.5kg, tako da sem presegla svoj cilj 30 kg manj za 30.rojstni dan. Hvala!”

Prijavi se!

Prijavi se na naše novice in bodi
prva obveščena o vseh novostih
in aktualnih programih!