Blog

Domov / Blog / PREOBRAZBE FIT 2019 2

PREOBRAZBE FIT 2019 2

PREOBRAZBE FIT 2019 2

V letu 2019 smo uspešno izpeljali kar dva ogromna projekta – dva fit izziva, ki sta ogromno posameznikom popolnoma spremenila življenje.

Prvi izziv je potekal januarja (zmagovalne preobrazbe najdeš TUKAJ). Danes pa ti razkrivam zmagovalne preobrazbe drugega izziva, ki je potekal maja.

Rezultati, ki so jih dosegli posamezniki, so bili neverjetni, a so res pravi dokaz, da s pravim pristopom lahko dosežemo tisto, kar mogoče danes le sanjamo.

Poleg boljšega počutja v svojem telesu in veliko večje samozavesti, so vsi sodelujoči v izzivu ‘bogatejši’ za več kot 100 izjemno okusnih in hitro pripravljenih receptov ter za ogromno novih idej za treninge.

Izziv je primeren za vse starosti; zaradi ugodne cene pa je dosegljiv popolnoma vsem (ps: cena kljub novostim ostaja enaka tudi pri prihajajoči januarski FIT AKADEMIJI)

Da ne dolgovezim … naslednje preobrazbe govorijo same zase! 🙂

3. MESTO: V enem mesecu izgubila 1,2 kg in skupno kar -13 cm. Sprememba je več kot očitna – bravo!

2. MESTO: Dokaz, da so moji fit izzivi primerni tudi za fante! V enem mesecu lažji za kar 6 kg in -17,5 cm v obsegih! Wau!

1.MESTO: Preobrazba, ki te bo popolnoma navdušila. Izgubila je 5 kg in kar -31,7 cm v obsegih! BRAVO!

Tvoja priložnost, da se pridružiš največjemu projektu leta 2020, narediš nekaj zase, spremeniš svoje življenje, prejmeš ogromno novih receptov in vodenih treningov, ki jih lahko izvajaš kjerkoli … JE TUKAJ! KLIKNI SEM IN SE PRIJAVI NA NAJVEČJI FIT PROJEKT DO SEDAJ! Tega enostavno ne smeš zamuditi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijavi se!

Prijavi se na naše novice in bodi
prva obveščena o vseh novostih
in aktualnih programih!