ZMAGOVALNE PREOBRAZBE FIT AKADEMIJE 1
26 aprila, 2020
PROTEINSKI SVALJKI Z GOBICAMI, SLANINO IN PIŠČANCEM
25 septembra, 2020
Prikaži vse

FIT AKADEMIJA 2

Verjamem, da si na vsaj tri vprašanja odgovorila z DA … In ta trenutek si na PRAVEM MESTU in bereš pravo stvar! 🙂

Za nami se že štirje več kot odlično izpeljani športni projekti. O uspešnosti in zadovoljstvu deklet iz projekta v projekt več kot dovolj povedo že številke. Od prvega izziva in 350 vključenih deklet smo napredovali v drugi izziv z več kot 1000 udeleženkami. Ker sta oba izziva izpolnila in presegla vsa pričakovanja se je dobro mnenje deklet razširilo po celotni Sloveniji … Tako je na tretjem izzivu migalo že več kot 2500 deklet! Noro, kajne? In tukaj se še nismo ustavili. Projekt je besedo izziv prerasel in tako je nastala FIT AKADEMIJA 1, v kateri je sodelovalo več kot 3500 deklet z istim ciljem – postati boljša verzija sebe v vseh pogledih. 

Zaradi ogromnega zanimanja, navdušenja vseh udeleženk in izraženih želja po še enem takšnem projektu, ti z veseljem predstavljam:

FIT AKADEMIJO 2!

Naj pa te opozorim že kar na začetku. To je tvoja zadnja letošnja priložnost, da se mi pridružiš pri takšnem projektu … in to še ni vse – vse vsebine, ki jih boš prejela, bodo tvoje ZA VEDNO! 🙂

POTEK FIT AKADEMIJE

Prijave na FIT AKADEMIJO 2 se odprejo v torek, 5.5., ob 19:00 na moji spletni strani. Po uspešno opravljeni prijavi (in plačilu) boš do začetka akademije na email prejela unikatno uporabniško ime in geslo. Z njim boš dostopala do spletne strani namenjene akademiji. Prav tako boš do pričetka sprejeta v zaprto instagram skupino fit_akademija_s_patricio2.

FA2 se začne 25. maja (vse vsebine za prvi teden prejmeš 23.5. – tako boš imela čas tudi nakupiti vse potrebno za prvi teden) in traja 4 tedne. Na spletni strani si boš lahko ogledala uvodni video, v katerem bo podrobno razložen potek; hkrati pa boš že lahko dostopala do vseh vsebin prvega tedna.

KAJ VSE VSEBUJE PROGRAM?

Vsako soboto boš na spletni strani prejela dostop do vsebin za prihajajoči teden:

A) Jedilnik (e-knjiga): podrobno opisan postopek priprave vsakega izmed obrokov, za vsak dan v tednu. Za lažjo predstavo bo zraven tudi slika obroka.

B) Nakupovalni listek v obliki e-knjige: na njem bodo napisana vsa živila, ki jih boš potrebovala v prihajajočem tednu. Listek bo napisan po sklopih in sicer posebej za vsako trgovino. Izgledal bo tako, da boš imela napisano ime trgovine in pod tem, katera vsa živila lahko kupiš v tej trgovini. Tako boš nakup opravila izjemno hitro in kar je zelo pomembno – kar se da ugodno.

VPOGLED V E-KNJIGO (PROGRAM: FIT AKADEMIJA 1)

C) 2 različna trening programa (e-knjige in video vsebine)

 • trening program za vadbo doma
 • trening program za vadbo v fitnesu

NAJPOMEMBNEJŠE NOVOSTI:

1. VODENI TRENINGI:

Vsi treningi (vadba doma) v Fit Akademiji 2 bodo vodeni. Vse kar potrebuješ je 20-45 min časa (odvisno od tedna), brisačko, bidon in malo prostora – celoten trening bom odvodila jaz, ti dajala napotke in te spodbujala, da opraviš še tisto zadnjo ponovitev. Vodeni treningi bodo potekali v obliki videa – pritisneš play in akcija! Jaz delam s tabo online! Če še ne veš, kako to izgleda, klikni spodaj:

2. NOVI RECEPTI:

V Fit Akademiji 2 nate čaka več kot 100 receptov. Recepti so zelo enostavni, sestavine so ugodne in dostopne, okus je odličen, priprava ti ne bo vzela veliko časa; potrebno pa ni nobeno posebno kuharsko znanje.

3. IZOBRAŽEVALNO-MOTIVACIJSKE VSEBINE:

Vsak teden boš dostopala do različnih izobraževalno-motivacijskih vsebin (ps: vsebine so drugačne kot v Fit Akademiji 1). Pridobila boš ogromno novega znanja; poskrbela pa bom tudi za to, da bo motivacija ves čas na višku. 

4. TRENING V BESEDI IN VIDEU:

Vse treninge boš prejela tudi v pisni obliki (e-knjige).

ps: vaje se ne ponavljajo, vsak dan boš prejela nove vaje in tako ti treningi ne bodo postali monotoni. 

POLEG VSEGA NAŠTETEGA PA:

 • boš pomemben del največjega letošnjega fit projekta;
 • se boš z mano družila v LIVE-videih, ki bodo potekali na Instagram profilu, do katerega imajo dostop le udeleženke;
 • ti bom skozi celoten projekt na voljo za vsa morebitna vprašanja;
 • bova skupaj tvoj življenjski slog naredili še bolj zdrav;
 • te bom usmerila, kje in kako kupovati hrano, da bo nakup opravljen hitro in poceni;
 • te bom naučila, kako pripraviti zdrav obrok;
 • te bom naučila, kako si sestaviti trening;
 • te bom naučila, kako se na trening pripraviti – kako se ogreti;
 • bom naredila vse kar je v moji moči, da te motiviram in spodbujam, da bo izziv zate nepozaben.

ZA KOGA JE AKADEMIJA PRIMERNA?

Akademija je primerna popolnoma za vse. Ne glede na to, ali te zanima le prehrana; ali te zanimajo le treningi ali pa mogoče potrebuješ samo neko dodatno podporo in motivacijo … tako kvalitetnih informacij, zbranih na enem mestu, ne boš prejela nikjer drugje; sploh pa ne po tako ugodni ceni. Primerna je za vse, tako tiste, ki se želijo znebiti odvečne maščobe, kot tudi za tiste, ki želijo pridobiti kakšen kg – na začetku so namreč podana podrobna navodila, kako si zadevo prilagoditi.

CENA

Do 22.5.2020 je cena akcijska:

19,90 EUR!

Ja, prav si prebrala. Celoten projekt, v katerem poskrbimo za obilico novih receptov, jedilnikov, trening programov, vodenih treningov, motivacijo in voljo je tvoj po zgoraj napisani ceni. Od 23.5. dalje je cena 29,90 eur.

TRAJANJE IN DOSTOPNOST PROGRAMA

Fit akademija poteka 4 tedne. Vse vsebine, ki jih prejmeš, ti ostanejo za vedno. To pomeni, da tudi, če se mi ne moreš pridružiti oz. začeti z menoj, 25.5., lahko izvedeš celoten program kadarkoli kasneje.

Če še vedno nisi prepričana, da enostavno moraš biti del, si oglej naslednje preobrazbe:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja