BURGERJI S PROTEINSKIMI POLPETI
30 septembra, 2020
ČOKO-MALININA TORTA
16 novembra, 2020
Prikaži vse

NOVO: VODENI LIVE TRENINGI!

Poletja je konec in čas je, da zavihamo rokave! Roko na srce … večina posameznikov v poletnem obdobju malo popusti, pozabi na redno telesno vadbo in zdravo uravnoteženo prehrano. Posledica tega je veliko slabše počutje, manj energije, volje in znajdemo se v situaciji, ko ne vemo kje najti motivacijo za ponoven ‘začetek’. Letos situacija že pred poletjem ni bila blesteča, zato so rezultati pri večini še toliko slabši (posledice zaprtih fitnesov, omejitve gibanja …).

FIT AKADEMIJA 3 SE HITRO PRIBLIŽUJE!

Projekt fit akademija verjetno že poznaš (če ga še ne, pa ga spoznaš kmalu!) in ker se fa3 zelo hitro približuje, sem zate pripravila en lušten projekt, ki ga lahko poimenujeva kar PRIPRAVE NA FA3!

Od srede, 7.10., od 18-te ure dalje se boš lahko prijavila na VODENE LIVE TRENINGE, ki bodo potekali v zaprti instagram skupini, do katere boš prejela dostop po opravljeni prijavi. S treningi se bova dobro pripravili na fa3, da bodo rezultati takrat še boljši!

KAJ VSE LAHKO PRIČAKUJEŠ V 1-MESEČNI NAROČNINI NA VODENE TRENINGE?

  • sprejem v zaprto podporno in izjemno motivacijsko skupino (povabilo za skupino boš prejela na mail v soboto)
  • 5 live vodenih treningov na teden (primerni so za vsakega zdravega posameznika; zanje pa ne potrebuješ nobenih pripomočkov)
  • ogrevanje in raztezanje pred in po vadbi

OD PRIJAVE DO TRENINGOV

Po oddani prijavi na moji spletni strani www.patricia-pangersic.si boš prejela mail z vsemi potrebnimi informacijami.

V kolikor plačilo opraviš do petka v tekočem tednu, boš v skupino sprejeta do ponedeljka v prihajajočem tednu in od tega dneva dalje boš 4 tedne lahko trenirala z menoj. 1 teden pred iztekom naročnine te bomo na iztek opomnili – v kolikor si boš želela z menoj trenirati še naprej (v kar seveda ne dvomim!), boš enostavno podaljšala naročnino.

CENA

Za 4-tedenski dostop do vodenih live treningov boš odštela le 24,90 eur! Odštela boš torej manj kot za fitnes karto; trening opravila kjerkoli in kadarkoli in skupaj z mano opravila več kot 20 treningov v štirih tednih!

Zdaj pa res že komaj čakaš, kajne??

Ne pozabi se prijaviti že v sredo, 7.10., od 18-te ure dalje, saj s treningi začnemo že v ponedeljek, 12.10.! Akciiija!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja