NEVERJETNE PREOBRAZBE FIT S PATRICIO 2019 I
6 aprila, 2019
PREOBRAZBE FIT 2019 2
27 decembra, 2019
Prikaži vse

NOMASVELLO fotoepilacija

Bye bye dlačice! 😀

Kot si verjetno že zasledila na mojem profilu, sem dobre tri mesece nazaj prvič preizkusila No+vello fotoepilacijo. 

Za ta postopek odstranjevanja dlak, mi je povedala prijateljica in ker je bila sama zelo navdušena, sem se odločila, da to preizkusim tudi jaz! 🙂

POSTOPEK

Prvič sem odšla v No+vello center na brezplačni poskusni tretma. Izpolnila sem vprašalnik, pogovorili smo se o predelih, kjer si želim fotoepilacije in opravili tudi test na manjšem delu (za preverjanje odzivnosti in prisotnosti morebitnih alergij). Ker je bilo vse ok, sem dobila termin za prvo fotoepilacijo že čez en teden. Sama hodim v nov Nomasvello center v Domžalah. Kje se nahaja tebi najbližji center (v Sloveniji jih je kar 13), pa preveri TUKAJ.

Na tretma je priporočljivo, da se pride s približno 2 mm dolgimi dlačicami. Na kratko (in zelo po domače :P) ti bom opisala še celoten postopek. Z napravico na sliki usmerijo posebno svetlobo na dlačice in jih tako uničijo. Bolečina v tistem trenutku je res hipna in takoj mine. 

Celoten postopek je trajal približno 30 minutk. Po njem je koža malenkost razdražena (lahko se pojavijo rdeče pikice), a se stanje zelo hitro umiri – pri meni je bilo popolnoma vse v redu v približno dveh dneh. V tem času pa se priporoča, da kožo namažemo z Bepanthenom. 

Rezultati po fotoepilaciji niso vidni takoj, zato sem se jaz na začetku še brila z britvico, približno po enem tednu pa sem začela opažati ogromno razliko. Dlačic je bilo veliko manj, rastle so počasneje in bile bolj šibke. Po petih tednih sem ponovila tretma in po tem je bil rezultat še bolj viden. Sama sem presenečena, saj britvice zdaj po tretjem tretmaju, praktično res ne potrebujem več.  

Na instagram story-u ste me lahko vprašale tudi vse, kar vas zanima o samem postopku in v nadaljevanju si lahko prebereš odgovore na najpogostejša vprašanja! 🙂

1. Ali boli?

Mene osebno res ni bolelo. Pravzaprav ne čutimo bolečine, ampak samo malce pekoč občutek, ki pa zelo hitro mine. Je pa seveda to, koliko boli, odvisno od vsakega posameznika in njegovega praga bolečine (moj prag bolečine je zelo visok :D). Glede na to, da je postopek za bikini predel in predel pod pazduhami trajal zgolj slabih 30 minutk pa sem 100% prepričana, da je vredno malce potrpeti.

2. Kakšna je cena?

Sama sem bila nad ceno zelo pozitivno presenečena. Bikini predel stane 33 eur. Točen cenik pa najdeš s klikom TUKAJ.

3. Kolikokrat je postopek potrebno ponoviti?

Število tretmajev je odvisno od tipa kože, barve in debeline dlačice, predela telesa, spola, starosti stranke … Jaz sem, kot sem napisala že na začetku, razliko opazila že po prvem tretmaju, zdaj po tretjem pa je število dlačic, ki so ostale minimalno. Za popolno odstranitev pa bo verjetno potrebnih še nekaj tretmajev. 

4. Se ti po tem procesu dlačice vraščajo?

Ne. Vsi, ki imajo težave z vraščenimi dlačicami, jih potem nimajo več. Tako, da res lahko rečemo bye bye tudi vraščenim dlačicam 😀

5. Kako dolgo zdrži? 

Mislim, da bo citiranje iz spletne strani najboljši odgovor na to vprašanje: >>Fotoepilacija z IPL tehnologijo predstavlja praktično neboleč tretma in v večini primerov se lahko odstrani 80 do 85% vseh dlačic. Dlačice, ki se po zaključeni terapiji ponovno pojavijo, rastejo počasneje in so veliko tanjše, tako da se lahko odstranijo z enim obiskom. Priporočajo se občasni tretmaji za vzdrževanje doseženega rezultata (enkrat do dvakrat na leto).<<

6. Je primerno za vse dele telesa?

Dlačice lahko odstranjujemo na vseh predelih telesa razen sluznice, okrog slušne odprtine, v nosu in neposredno v bližini oči (obrvi in pod obrvmi).

7. Ali deluje pri vseh enako?

Ne. Za najboljši učinek morajo biti dlačice temne.  Odvisno je tudi od tipa kože, predela telesa, spola in starosti ter hormonskega statusa. 

8. Ali se tretmaji lahko izvajajo tudi v poletnih mesecih?

Ja. Sun & Safe tehnologija omogoča izvedbo tretmajev odstranjevanja dlačic na varen in učinkovit način tudi med poletjem na porjaveli koži, zato lahko začnete s tretmaji kadarkoli.

Punce, mislim, da je bilo to to. Če ima še katera kakšno vprašanje, sem ji seveda na voljo v zasebnem sporočilu. Tukaj pa lahko preverite NoVello facebook profil.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja