Blog

Domov / Blog / NEVERJETNE PREOBRAZBE FIT S PATRICIO 2019 I

NEVERJETNE PREOBRAZBE FIT S PATRICIO 2019 I

NEVERJETNE PREOBRAZBE FIT S PATRICIO 2019 I

Kot sem omenila že v prejšnji objavi, sem na začetku izziva obljubila, da bom na koncu izbrala 3 dekleta, ki bodo v mesecu trajanja izziva naredila največjo preobrazbo. Nisem si mislila, da bo izbira tako zelo težka! Preobrazb je bilo ogromno in zame ste ‘zmagovalke’ prav VSE.

Le te nagrade so popolnoma drugotnega pomena; glavna stvar, ki nam jo je uspelo doseči je boljše počutje v svojem telesu in več samozavesti! 🙂

3. MESTO:

Na tretjem mestu je punca, ki je v enem mesecu postala lažja za 2,5 kg in skupno izgubila 16,5 cm obsegov. Za dodatno motivacijo je prejela Zoe pajkice po svoji izbiri! Bravo!

2. MESTO:

Na drugem mestu punca, ki je v enem mesecu postala lažja za 3,4 kg in izgubila skupaj kar za 19,5 cm obsegov!
Bravo!! Za nagrado je prejela bon za Polleosport v vrednosti 50 eur ter individualiziran trening plan. Čestitke! 🙂

1. MESTO:

In še prvo mesto! Wau wau wau! Napredek v enem mesecu: -5,7 kg in skupaj kar -23 cm. :O Dekle je osvojilo prvo denarno nagrado v vrednosti 100 eur ter trening z mano!! Vse besede so odveč … tole je preprosto neverjetno!

PS: slikanje svoje postave in pošiljanje fotografij meni NI OBVEZNO. To narediš le v primeru, da se bi rada tudi ti v prihajajočem izzivu potegovala za kakšno nagrado, za malo dodatne motivacije in spodbude … Tako da – če ne maraš fotoaparata (:P) je vsaka skrb odveč. Izziva se brez problema udeležiš le ‘ZASE’ in brez spremljanja napredka na moj predlagani način.

ZDAJ PA GREMO ZARES. PRIJAVE NA VELIKI MAJSKI IZZIV SO ODPRTE IN SE NORO HITRO POLNIJO. SVOJE MESTO V IZZIVU SI ZAGOTOVIŠ S PRIJAVO TUKAJ.

ps: prijave so možne le do zapolnitve maksimalnega števila mest. Naknadne prijave ne bodo možne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijavi se!

Prijavi se na naše novice in bodi
prva obveščena o vseh novostih
in aktualnih programih!