Blog

Domov / Blog / NEGATIVIZEM IN POSMEHOVANJE NOVOLETNIM ZAOBLJUBAM

NEGATIVIZEM IN POSMEHOVANJE NOVOLETNIM ZAOBLJUBAM

NEGATIVIZEM IN POSMEHOVANJE NOVOLETNIM ZAOBLJUBAM

Tako – pa smo že dobro zakorakali v novo leto 2018. Minilo je že precej več kot 21 dni– 21 dni pa je obdobje, v katerem naj bi po mnenju strokovnjakov neka nova navada postala naša rutina. Zdaj se je tako že pokazalo, kdo je novoletne zaobljube vzel resno, in pri kom so bile to le besede.

Pa da se vrnemo nazaj v veseli december … Opazila sem, da so bila vsa družbena omrežja polna slik norčevanja iz novoletnih zaobljub (t.i. ‘’memsov’’):

 

Vsi ti ‘’memsi’’ so mi v glavi postavljali vprašanje – zakaj morajo biti novoletne zaobljube danes nekaj tako negativnega?

Ne smemo pozabiti, da smo tudi mi – tisti, katerih šport je del vsakdana, nekega dne sprejeli odločitev in se odpravili v fitnes oz. začeli z vadbo doma.

Mogoče mi za to odločitev nismo potrebovali novega leta, ampak le en ponedeljek ali pa torek, mogoče sredo … želim povedati to, da nam vsak dan predstavlja možnost za nov začetek!

Novo leto predstavlja manjšo prelomnico v življenju vsakega posameznika. Takrat se ozremo v minulo leto, analiziramo dogodke, ugotovimo, kaj je bilo dobrega in kaj bi najraje pozabili … Ugotovimo, kaj moramo spremeniti in izboljšati v prihodnjem letu. Po mojem mnenju je to odlična priložnost za drugačen začetek. Tudi Andreja se popolnoma strinja: >>Novoletne zaobljube so lahko super motivacija vsaj zame. Vsako leto si dam kak cilj. Vedno so moje zaobljube povezane z zdravim načinom življenja, gibanje (tudi kakšne druge)…. v bistvu si cilje postavljam skozi vso leto. Js sm vsekakor za raznorazne zaobljube, plane, postavljanje ciljev…itd zakaj pa ne.<<

Ali nam bo uspelo doseči zastavljene cilje in uresničiti obljube, pa je v največji meri odvisno od tega, kako smo se vsega skupaj lotili.

V kolikor si ti eden oz. ena izmed tistih, ki jim do sedaj še ni uspelo … ti bom v naslednji objavi razkrila 5 NAPAK PRI URESNIČEVANJU NOVOLETNIH ZAOBLJUB! Tokrat ne bomo čakali na novo leto 2019, na ponedeljek … ampak se bomo stvari lotili takoj, ko bom v glavi imeli jasno razčiščeno pot, in ne samo cilj! 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijavi se!

Prijavi se na naše novice in bodi
prva obveščena o vseh novostih
in aktualnih programih!