NEVERJETNE PREOBRAZBE FIT S PATRICIO 2019 I
april 6, 2019
NOMASVELLO fotoepilacija
junij 3, 2019
Prikaži vse

IZZIV FIT 2019 s Patricio II

Draga moja lepotička! 🙂

Za tebe imam fantastičen izziv, ki ne bo poskrbel le za to, da se boš letos v kopalkah počutila še boljše, še bolj samozavestno in zadovoljno v svoji koži, ampak ti bo spremenil življenje!

Kot verjetno že veš, sem do sedaj organizirala že dva športna izziva, ki sta se izkazala za več kot uspešna. V prvem izzivu je bilo prisotnih nekaj več kot 350 deklet in ker je izziv izpolnil ter presegel vsa pričakovanja se je dobro mnenje punc razširilo po celotni Sloveniji … Tako je na drugem izzivu migalo že več kot 1000 deklet!!! Navdušenje po končanem izzivu je bilo še večje kot pri prvem, kar je bilo povsem pričakovano, saj sem imela sama veliko več izkušenj z izvedbo, organizacijo in vsem skupaj. Januarski izziv je bil nadgrajen in ponujal je veliko več!

Moj plan je bil, da po izjemno uspešnem januarskem izzivu naredim malo pavze, saj izpeljava tako velikega projekta zahteva več mesecev trdega dela, ogromno priprav … v času trajanja izziva pa je potrebno vložiti veliko dela ter energije, saj si za vsako punco vzamem čas in ji nudim pomoč. 

Kljub temu pa so me udeleženke po koncu izziva (in vse ve, ki ste ga zamudile) dobesedno zasule s sporočili, da so bile neverjetno navdušene in da hočejo nov izziv še pred poletjem.

In to se bo tudi ZGODILO!!! Z ekipo smo zavihali rokave in takoj po končanem januarskem izzivu začeli s pripravami na veliki MAJSKI IZZIV FIT 2019 S PATRICIO II!

Povsem iskreno … preden sem se lotila priprav sem bila v velikih skrbeh – kako mi bo uspelo poslikati skoraj 100 novih receptov, poiskati nove vaje … kako bom lahko nadgradila zadnji izziv … Ko pa sem začela z delom, se je že takoj izkazalo, da je ogromno stvari možno izboljšati, dopolniti in popolnoma spremeniti. In to smo tudi naredili!

Zato ti z največjim veseljem predstavljam Največji športni izziv tega leta FIT 2019 s Patricio II! 🙂

Kako bo izziv FIT 2019 s Patricio II potekal?

Izziv se začne v SOBOTO, 18.5.2019, zato boš do takrat sprejeta v zaprto instagram skupino fit2019_s_Patricio_2. Kot že do sedaj, bo v nedeljo prvi LIVE video, v katerem bom razložila celoten potek izziva in vse ostale podrobnosti. Izziv bo trajal en mesec – zaključi se v nedeljo, 16.6.2019.

PROFIL ČAKA LE ŠE NATE! 🙂

Kaj vse izziv FIT 2019 s Patricio II vsebuje?

Vsako soboto boš prejela:

 1. JEDILNIK ZA PRIHAJAJOČI TEDEN: 7 idej za zajtrk, 7 idej za malico, 6 za kosilo (1 kosilo je po svoji izbiri) in 7 idej za večerjo. Vsak obrok vsebuje sliko in podrobno opisan potek priprave. Ps: za pripravo obrokov ne potrebuješ nobenega posebnega znanja, saj so vsi moji obroki zelo enostavni in hitro pripravljeni.
 2. NAKUPOVALNI LISTEK: na njem bodo napisana vsa živila, ki jih boš potrebovala v prihajajočem tednu. Listek bo napisan po sklopih in sicer posebej za vsako trgovino. Izgledal bo tako, da boš imela napisano ime trgovine in pod tem, katera vsa živila lahko kupiš v tej trgovini. S tem ti bom prihranila čas (ne boš se lovila po trgovinah) in tudi kakšen euro (vedno gledam na to, da izbiram cenovno ugodna živila).
Čakajo te vrhunsko dobri, zdravi in izjemno hitro pripravljeni obroki.

Vsak dan za en dan vnaprej pa bo na instagramu objavljen dnevni jedilnik in 3-je različni treningi:

 1. Video trening DOMA(trening lahko izvedeš kjerkoli in kadarkoli; zanj ne potrebuješ nobenih pripomočkov)
 2. Video trening DOMA Z ELASTIKO (za nadgradnjo v tem trening programu dodamo elastike)
 3. Video trening FITNES

POMEMBNO!

Vaje se skozi celoten izziv ne ponavljajo! Vsak dan te seznanim z novimi, drugačnimi vajami. V celotnem enomesečnem izzivu tako prejmeš več kot 300 različnih vaj … skrb, da bodo treningi monotoni je ODVEČ! 😀

Enako pa velja tudi za tedenske jedilnike – jedi se ne ponavljajo! V izzivu prejmeš več kot 25 idej za zajtrke, 25 idej za malice, 25 idej za kosila in 25 idej za večerje! Skupaj torej več kot 100 idej za obroke. Noro, kajne?? 😀

Poleg vsega naštetega pa:
 • bomo skupaj v LIVE videu opravile vsaj 1 trening na teden;
 • ti bom na voljo za vsa morebitna vprašanja (zasebno sporočilo, LIVE vide-ji);
 • te bom naučila, kako v svoj vsak dan postopoma vnašati spremembe in živeti bolj zdravo;
 • te bom usmerila, kje in kako kupovati hrano, da bo nakup opravljen hitro in poceni;
 • te bom naučila in s teboj delila ideje, kako hitro pripraviti zdrav obrok in ne posegati po ‘junk food-u’;
 • te bom naučila, kako si sestavi trening, koliko ponovitev moraš opraviti glede na svoj cilj, koliko serij itd.;
 • se bomo pogovorile o ogrevanju in raztezanju;
 • in še in še …

Ti zaupam še eno NORO NOVIČKO?

Med samim izzivom bom organizirala tudi zdaj že tradicionalni MEET & GREET BOOTYCAMP! Tako se bomo lahko tudi spoznale, opravile skupaj en extra hud trening; na voljo pa vam bom tudi za vsa vprašanja! Ps: lačne in žejne ne bomo, saj tudi za to poskrbim tudi jaz! In še najboljša novička? Udeležba na meet & greet bootycamp-u je za vse moje udeleženke izziva BREZPLAČNA! (št. mesto bo omejeno)

O ne … TO PA ŠE NI VSE!!! 😀

Profil fit2019_s_Patricio_2, na katerem bodo torej TRIJE RAZLIČNI ENOMESEČNI VADBENI PROGRAMI, bo za vse udeleženke profila dostopen do … pazi zdaj to! DOSTOPEN DO KONCA LETA 2019!!! 😀

Veš, kaj to pomeni? Brez problema boš lahko opravila vse tri enomesečne trening programe. Tudi, če izzivu mogoče ne moreš popolnoma slediti maja oz. junija, ga boš tako lahko opravila kadarkoli tudi kasneje! Jaa – dileme, kakšen trening opraviti, katere vaje izbrati … ne bo VEČ! Prečekirala boš profil, izbrala najljubši trening in ga opravila! 🙂

Zdaj pa vem, da te zanima le še ena stvar … CENA! 😀

Kakšna bo cena?

Cena, ki jo boš videla vsak hip je resnična … Moj cilj je, da bi bil izziv dosegljiv popolnoma vsem. Mesto v izzivu je tvoje lahko že za:

19,90 EUR

Vem, da tega pod nobenim pogojem ne smeš zamuditi, zato si hitro zapiši, KJE IN KDAJ SE LAHKO PRIJAVIŠ:

PRIJAVE se odprejo v ponedeljek, 6.5.2019 ob 00:00 na moji spletni strani .V prijavni obrazec boš vnesla svoje podatke (ime, priimek, instagram ime in email naslov). Na mail boš po oddani prijavi prejela podatke za nakazilo (plačaš lahko preko položnice, mobilne/spletne banke, na pošti, banki …). Tvoja prijava je POTRJENA in mesto v izzivu je tvoje, ko prejmemo nakazilo.

Draga moja, sedaj nama pa preostane le še odštevanje do začetka! <3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni
%d bloggers like this: