TRGOVINA

TRAKOVI ZA VADBO DOMA
5 aprila, 2020
Prikaži vse

LIVE VODENI TRENINGI

24.90

Šifra: live1 Kategorija:
Opis

4-tedenska naročnina na vodene treninge, ki potekajo v zaprti instagram skupini (povabilo za pridružitev skupini boš prejela na mail). Treningov je na teden 5 in so primerni za vsakega posameznika, tako za začetnike kot tudi za izkušene. Opraviš jih lahko kjerkoli in kadarkoli; za izvedbo pa ne potrebuješ nobenih pripomočkov. Skupaj bova poskrbeli za visoko motivacijo, pravilno izvedbo vaj in poskrbeli, da se boš v svojem telesu počutila še boljše! 

POMEMBNO – VODENI TRENINGI: v kolikor plačilo urediš kadarkoli do petka, boš v instagram zaprto skupino sprejeta v nedeljo oz. najkasneje v ponedeljek. Prosim, da nam na označenem mestu na blagajni nakupa pustiš svoje Instagram ime (USERNAME). Od dne sprejema ti tako prične teči tudi tvoja 4-tedenska naročnina. En teden pred iztekom tvoje mesečne naročnine, boš na to opozorjena in le to lahko v kolikor želiš tudi podaljšaš ter treniraš z mano še naprej.

p.s.: nakup vodenih treningov je kratkotrajna ponudba, ki ne bo na voljo dolgo časa, zato ne odlašaj in se mi pridruži že danes! Skupaj bova tako lažje dočakali FIT AKADEMIJO 3 in se nanjo dobro pripravili!