Trgovina

Domov / Trgovina / Fit Akademija 3

Fit Akademija 3

29,90

Po končani FIT akademiji lahko pričakuješ preobrazbo svojega telesa, prehrambenih navad, uma in pogleda na svet. Energija, ki jo boš prejela od akademije, bo v tebi zagotovo sprožila iskrico za veliko večje stvari v življenju.

Podrobnejši opis izdelka

BISTVO AKADEMIJE

FIT akademija 3 je bila ustvarjena, da ti pomaga doseči tvoj cilj – vem, da se tole sliši kot zelo “zlajnana” fraza, ampak program je zasnovan tako, da skupaj narediva korake k zdravemu, energetičnemu in pozitivnemu načinu življenja.

Moj cilj je, da po končani akademiji nimaš zgolj dobre postave in zdravega načina prehranjevanja, temveč si pripravljena na vse izzive, ki ti bodo v življenju prekrižali pot.

Začnemo 25.1.: po prijavi in plačilu boš nekaj dni pri začetkom (najkasneje do 23.1.) prejela uporabniško ime in geslo, s katerim boš preko posebne spletne strani dostopala do vseh vsebin. O vseh pomembnih informacijah glede tvojega naročila te bomo obveščali preko emaila (preverjaj tudi mapice PROMOCIJE/JUNK/VSILJENA POŠTA, saj mail kdaj zaide tudi tja). Program pa brez problema izvedeš tudi kadarkoli kasneje, saj ti vse vsebine ostanejo za vedno.

Akademije se je udeležilo že več kot 15.000 deklet, ki imajo nore rezultate

Fit akademija ni program, ki prinaša čudeže brez vloženega truda.  Je pa program, ki je nastajal več let in vsebuje preverjane korake do rezultatov.

Prepričana sem, da lahko transformacijo doseže čisto vsaka punca – to ti lahko potrdi na tisoče uporabnic, ki so uspešno dokončale prejšnje akademije.

Predvsem pa sem želela, da to ni  navaden program, ampak gibanje, kateremu se lahko pridruži prav vsaka  punca – in ravno to je razlog za to (neverjetno) ugodno ceno.