TRGOVINA

TRAKOVI ZA VADBO DOMA
5 aprila, 2020
Prikaži vse

FIT AKADEMIJA 2

29.90

Podatki kupca
Šifra: fit2 Kategorija:
Opis

Fit akademija 2 je 4-tedenski program, primeren za vse, ki se želijo v svojem telesu počutiti kar najboljše! Za vse, ki želijo izboljšati svoj življenjski slog, povečati produktivnost, energijo in narediti nekaj zase.

Vsebuje 4 e-knjige s kar 28-timi recepti (skupaj v štirih tednih prejmeš tako več kot 100 okusnih receptov), nakupovalni listek in trening program: v programu so treningi doma (brez pripomočkov) in treningi v fitnesu. V programu so kot bonus vključeni tudi vodeni treningi, ki jih lahko izvajaš kjerkoli (video) – potrebuješ le 20-45 min časa (odvisno od tedna), brisačko, vodo in malo prostora. Celoten trening bom odvodila jaz, ti dajala napotke in te spodbujala, da opraviš še tisto zadnjo ponovitev. Na teden je približno 5 treningov za doma in 5 za fitnes (odvisno od tedna). Do vseh vsebin boš po nakupu dostopala z unikatnim uporabniškim imenom in geslom na posebni spletni strani.

Poleg tega boš del izjemno motivacijske in izobraževalne skupine na instagramu (fit_akademija_s_patricio2).

Noro, kajne? Prijavi se, pridruži se več kot 4000 dekletom, ki so že začele s programom FA2 in začni svojo spremembo zdaj!