PREOBRAZBE FIT 2019 2
27 decembra, 2019
CRUNCHY GOVEJA TORTILJA
29 januarja, 2020
Prikaži vse

FIT AKADEMIJA

Draga moja lepotička! 

Za tebe imam fantastično priložnost, ki ne bo poskrbela le za to, da se boš v svojem telesu počutila odlično, še bolj samozavestno … ampak ti bo popolnoma spremenila življenje.

Kot verjetno že veš, so za nami že trije več kot odlično izpeljani športni izzivi. O uspešnosti in zadovoljstvu deklet iz izziva v izziv več kot dovolj povedo že številke. Od prvega izziva in 350 vključenih deklet smo napredovali v drugi izziv z več kot 1000 udeleženkami. Ker sta oba izziva izpolnila in presegla vsa pričakovanja se je dobro mnenje deklet razširilo po celotni Sloveniji … Tako je na tretjem izzivu migalo že več kot 2500 deklet! Noro, kajne? In njihovo navdušenje je še vedno ogromno! Izzivi so marsikateri življenje obrnili na glavo – seveda v pozitivnem smislu. 

Od zadnjega izziva je minilo že pol leta … v tem času seveda nismo počivali, ampak smo zavihali rokave in se s polno paro začeli pripravljati na projekt, ki bo presegel vse, kar smo videli do sedaj.

Z največjim veseljam ti predstavljam:

FIT AKADEMIJO!

Projekt, kot ga v Sloveniji še nismo videli! Si pripravljena, da izveš več?

POTEK FIT AKADEMIJE

Prijave na FIT AKADEMIJO se odprejo v nedeljo, 5.1. ob 23:59. Po uspešno opravljeni prijavi (in plačilu) boš z unikatnim uporabniškim imenom in geslom, dobila dostop do spletne strani. Prav tako boš do pričetka sprejeta v zaprto instagram skupino fit_akademija_s_patricio. 

FIT AKADEMIJA se začne 19. januarja. Na spletni strani si boš lahko ogledala uvodni video, v katerem bo podrobno razložen potek; hkrati pa boš že lahko dostopala do vseh vsebin prvega tedna. 

Kaj vse vsebuje Fit akademija?

Vsako soboto boš na spletni strani prejela vse potrebne vsebine za prihajajoči teden:

A) JEDILNIK; na jedilniku boš imela podrobno opisan postopek priprave vsakega izmed obrokov, za vsak dan v tednu. Za lažjo predstavo bo zraven tudi slika obroka. 

B) Nakupovalni listek; na tem listku bodo napisana vsa živila, ki jih boš potrebovala v prihajajočem tednu. Listek bo napisan po sklopih in sicer posebej za vsako trgovino. Izgledal bo tako, da boš imela napisano ime trgovine in pod tem, katera vsa živila lahko kupiš v tej trgovini. Tako boš nakup opravila izjemno hitro in kar je zelo pomembno – kar se da ugodno.

C) 3 različne trening programe:

 • TRENINGI DOMA brez pripomočkov
 • TRENINGI V FITNESU
 • TRENINGI DOMA z elastikami

NAJPOMEMBNEJŠE NOVOSTI:

1. VODENI TRENINGI:

Vse kar potrebuješ je 20-45 min časa (odvisno od tedna), brisačko, bidon in malo prostora – celoten trening bom odvodila jaz, ti dajala napotke in te spodbujala, da opraviš še tisto zadnjo ponovitev. Vodeni treningi bodo potekali v obliki videa – pritisneš play in akcija! Jaz delam s tabo online!

2. NOVI RECEPTI:

V Fit Akademiji nate čaka več kot 100 receptov. Recepti so zelo enostavni, sestavine so ugodne in dostopne, okus je odličen, priprava ti ne bo vzela veliko časa; potrebno pa ni nobeno posebno kuharsko znanje.

3. FIT VADNICA:

V fit vadnici te čaka video razlaga vaj – v vsakem videu so izpostavljene tiste stvari, na katere moraš biti pri izvedbi vaj, najbolj pozorna.  

4. IZOBRAŽEVALNO-MOTIVACIJSKI KOTIČEK:

Od nedelje do četrtka bom s tabo vsak dan spregovorila o različnih temah. 

 • Nedelja: uvod v nov teden (zaupala ti bom, kaj vse te čaka v prihajajočem tednu; koliko je treningov; na kaj moraš biti pozorna …)
 • Ponedeljek: fitnes miti (”Potenje je znak dobrega treninga.” / Z izvajanjem trebušnjakov, bom izgubila maščobne obloge okrog trebuščka. ” …)
 • Torek: razumevanje prehrane (OH, B, maščobe …)
 • Sreda: fitnes miti (”S treningi doma lahko dosežem svojo sanjsko postavo.” / ”Če želim shujšati, moram ogromno časa preživeti na kardio napravah.”)
 • Četrtek: motivacija

5. TRENING V BESEDI IN VIDEU:

Na veliko željo udeležnk preteklih izzivov, boš trening prejela tudi v pisni obliki. 

ps: vaje se ne ponavljajo, vsak dan boš prejela nove vaje in tako ti treningi ne bodo postali monotoni. 

Poleg vsega naštetega pa:

 • boš pomemben del največjega fit projekta leta 2020;
 • bom s tabo v LIVE videu (instagram) opravila en trening ali izziv na teden;
 • ti bom na voljo za vsa morebitna vprašanja;
 • bova skupaj tvoj življenjski slog naredili še bolj zdrav;
 • te bom usmerila, kje in kako kupovati hrano, da bo nakup opravljen hitro in poceni;
 • te bom naučila, kako pripraviti zdrav obrok;
 • te bom naučila, kako si sestaviti trening;
 • te bom naučila, kako se na trening pripraviti – kako se ogreti;
 • bom organizirala meet and greet, da se spoznamo in skupaj potreniramo (za udeleženke fit akademije je brezplačen!).
 • bom naredila vse kar je v moji moči, da te motiviram in spodbujam, da bo izziv zate nepozaben.

Ali je akademija primerna zame?

Akademija je primerna popolnoma za vse. Ne glede na to, ali te zanima le prehrana; ali te zanimajo le treningi ali pa mogoče potrebuješ samo neko dodatno podporo in motivacijo … tako kvalitetnih informacij, zbranih na enem mestu, ne boš prejela nikjer drugje; sploh pa ne po tako ugodni ceni. Primerna je za vse, tako tiste, ki se želijo znebiti odvečne maščobe, kot tudi za tiste, ki želijo pridobiti kakšen kg – na začetku so namreč podana podrobna navodila, kako si zadevo prilagoditi.

Kakšna bo cena?

Kljub vsem nadgradnjam in izboljšavam, moj cilj še vedno ostaja enak – dostopnost akademije in priložnosti za izboljšanje svojega živlenja vsem! Želim, da je projekt dostopen vsem, saj z veseljem širim svoje znanje in izkušnje. Hočem, da uspe tudi tebi. Cena:

19,90 EUR

Vem, da je to nekaj, kar nočeš zamuditi pod nobenim pogojem in da te sedaj zanima le še, kje se prijaviš:

PRIJAVIŠ SE S KLIKOM TUKAJ!

POMEMBNO:

Število mest je zaradi kvalitete storitve OMEJENO!

ps: v zadnjem izzivu smo prijave zaradi zapolnitve mest zaustavili že po treh dneh!! Klikni tukaj in preveri neverjetne zmagovalne preobrazbe prejšnjega izziva! 🙂

TRAJANJE IN DOSTOPNOST FIT AKADEMIJE:

Fit akademija poteka 4 tedne – vse stvari pa ostanejo dostopne še 3 mesece, tako da boš lahko vse skupaj opravila kar 4-krat!! Tudi če se mi ne moreš ‘pridružiti’ z 19.1., lahko začneš kasneje. NAKNADNO vključevanje v fit akademijo pa ne bo mogoče! 🙂

Tako, mislim, da sva sedaj pripravljeni! To je priložnost, ki je res ne smeš zamuditi. Klikni TUKAJ in se prijavi! Se ‘vidiva’ kmalu!

1 Comment

 1. RENATA VOVK pravi:

  Želela bi se prijaviti na Fit akademijo!
  Hvala

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

%d bloggers like this: