PIŠČANEC Z LIMONO IN ŠPARGLJI
11 marca, 2018
SPLETNO TRENERSTVO
3 aprila, 2018
Prikaži vse

ČUDEŽNI MODRČEK BYE BRA

Kolikokrat se ti je že zgodilo, da si imela namen obleči oblekico z odprtim hrbtom ali majico z globokim izrezom pa nisi imela primernega modrčka? Meni res velikokrat – ponavadi se je vse skupaj končalo tako, da na koncu samo zaradi tega, ker nisem imela primernega modrčka, določene oblekice ali majčke nisem oblekla in ‘pristala’ v popolnoma nenačrtovanem outfitu.

Ta problem je na srečo zdaj rešen: zahvala gre BYE BRA – Čudežni modrček, ki ga lahko uporabimo vedno, ko naš običajen modrček ni uporaben 😀

Prejšnji vikend sem ga tudi sama preizkusila. Kaj točno je to in kako ga namestiti, pa si lahko prebereš v nadaljevanju.

Moj paket je vseboval:

Prvi del paketa so bili privzdigni samolepilni trakovi za dojke Bye Bra. Najbolj so uporabni v kolikor imamo obleko brez naramnic ali obleko z globokim izrezom spredaj/zadaj.

Drugi del paketa pa je vseboval privzdigne 4 samolepilne trakove, ki prsi dvignejo s strani proti sredini prsnega koša in tako ustvarijo popoln dekolte:

  • prvi trak je oblikovan kot “L”, dvigne prsi in jih obrne navznoter,
  • drugi trak, oblikovan kot “T” doda končno podporo.

Sama sem preizkusila tako prve, kot tudi druge nalepke. Iskreno sem bila bolj navdušena nad drugimi, saj so prsi še bolj fiksirale kot prve nalepke. Njihova ‘pomanjkljivost’ je le to, da niso uporabne npr. v primeru, ko imamo kakšno majico brez naramnic – za takšne primere pa imamo prve nalepke 🙂

Zakaj me je BYE BRA popolnoma prepričal:

  • prsi dobro ‘fiksira’ in nimaš občutka da ti bodo nekam pobegnile 😀
  • enostavna namestitev (obvezno si preberi navodila in ne bodi kot jaz, ki sem dvojne nalepke uničila, ker sem pač mislila, da znam haha :D)
  • koži prijazen material,
  • dobra obstojnost,
  • paket vsebuje tudi pokrivala za bradavičke.

 

Namestitev si lahko ogledaš s klikom tukaj.

Za vsa moja dekleta pa sem priskrbela tudi 15% popust pri nakupu na MODNA DAMA.

S kodo PATRICIA15 imaš kar 15% popust! <3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja